Meisjesvoetbal klas 3

Op vrijdag 5 juni jl. was in Amsterdam de Olympic Moves The School Final! De meiden uit klas 3 van OSG Sevenwolden streden die dag voor de eindzege.

Publicatiedatum: 16 juni 2015

Na een knallende opening met onder andere onze eigen Epke Zonderland gingen we op weg naar het voetbalveld. Alle wedstrijden werden gespeeld op kunstgras en de combinatie hiervan met het weer maakte dat het wel eens een pittige dag kon worden.

Er werd in twee poules gespeeld van 6 teams. Dit betekende 5 wedstrijden in de brandende zon. Uiteindelijk bleek een tweede plaats goed genoeg voor de kruisfinales. Hierin was het Carmel College de tegenstander. Er werd volop gestreden, maar met een wissel extra bij het Carmel College leek dit team toch de grootste vijand te worden. De tegenstander was net wat fitter en ging goed om met de enige kans die ze kregen. Er werd verloren met minimaal verschil en er moest gestreden worden voor de 3e plaats.

De meiden zaten er doorheen en de tegenstander in de troostfinale had in de poule ook al van de meiden gewonnen. Desondanks toch alle moed bijeen geraapt en wederom volop gestreden. Helaas zat ook nu winst er niet in… Een vierde plaats bleek het hoogst haalbare deze dag. De teleurstelling was groot, maar een uiteindelijke 4e plaats is toch een groot compliment gezien het wedstrijdveld! 

Opening
Bekijk meer foto's
Tessa