Valentijns- feest

Publicatiedatum: 15 februari 2015

In 2014 bestond OSG Sevenwolden 20 jaar. Voor alle medewerkers was er daarom op dinsdag 2 september, aan het begin van schooljaar 2014-2015, een feestelijke bijeenkomst in de Rinkelbom in Heerenveen.

'Wie jarig is trakteert'. Daarom wordt ook voor alle ruim 3200 leerlingen van de zeven vestigingen van onze school een groot feest georganiseerd met als thema ‘Happy Valentine’. Dit vindt plaats op donderdag 19 februari 2015 van 20.00 tot ongeveer 24.00 uur in Feanplaza in Heerenveen. Het feest is alcohol- en rookvrij en alleen toegankelijk voor leerlingen van OSG Sevenwolden. De muziek wordt verzorgd door dj’s van Radio 538.

Onder de leerlingen is een ontwerpwedstrijd uitgeschreven voor de posters en de toegangskaartjes voor het Valentijnsfeest. Rinke-Jort Kalsbeek (klas 4 vmbo theoretische leerweg, locatie Grou-Akkrum) maakte het winnende ontwerp voor de poster. Het ontwerp van Floris van den Hoogen (klas 3 havo, locatie Fedde Schurer) werd gekozen voor het entreekaartje. Beide leerlingen werden afgelopen vrijdagmiddag in de klas verrast door sc Heerenveen-verdediger Joost van Aken, die hen een gesigneerd shirt van zijn club overhandigde.

Op de foto's: rechtsboven Rinke-Jort en linksonder Floris.
Klik hier
voor alle foto's.

Floris
Bekijk meer foto's
Rinke-Jort